Política

Elena Valenciano i Ximo Puig presidiran la cloenda del centenari del PSOE a Banyeres de Mariola

Hi ha previstos diversos actes polítics durant aquest cap de setmana

Elena Valenciano, Vicesecretaria general del PSOE, i Ximo Puig, Secretari general del PSPV-PSOE, presidiran l'acte de cloenda del Centenari del Partit Socialista de Banyeres de Mariola que se celebrarà a partir de les 19.30 hores del dissabte al Teatre Principal d'aquesta localitat.

Valenciano i Puig estaran també acompanyats pel Secretari general del PSPV a Alacant David Cerdán i pel senador i ex president de la Generalitat Joan Lerma en els actes previs que s'iniciaran a les 18 hores de la vesprada amb un encontre a la Casa del Poble situada a l'Avda de la Constitució i en la inauguració de l'exposició “100 anys de socialisme”, que tindrà lloc a partir de les 18.30 hores en la Fundació Valor per a després de celebrar l'acte principal de cloenda ressenyat.

Amb aquestos actes, l'Agrupació Socialista local finalitza una sèrie d'esdeveniments que han vingut succeint-se des del mes de febrer de l'any anterior en els que hi ha hagut exposicions, un acte d'homenatge als militants socialistes locals, una campanya de recollida d'aliments, diverses xerrades o la campanya de recollida solidària de joguets en col·laboració amb dues ONGs d'implantació local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia