Política

S'enceta un cap de setmana de defensa de les llibertats

El dissabte 22 i diumenge 23 de febrer se celebraran manifestacions de rebuig de la “llei mordassa” en Alacant, Castelló i València

La protesta inclou altres normes, com la llei de l'avortament, la reforma de les pensions i la reforma laboral

La convocatòria respon a un acord de la Marxa de la Dignitat que es farà a tot l'estat en el marc de la mobilització del 22M. Com a organitzadora de les Marxes, Intersindical Valenciana dóna suport a aquestes mobilitzacions.

A València s'eixirà a les 12 hores des de la Glorieta i s'anirà per Colom, Xàtiva, Marqués de Sotelo i Plaça Ajuntament.

Es faran quatre parlaments: TSJCV, Delegació Govern, IES Lluís Vives i final manifestació. A València es trauran les pancartes contra la repressió social i sindical.

A Castelló, la marxa tindrà lloc el dissabte 22 des de la plaça Major, mentre que a Alacant partirà el diumenge 23 a les 18 hores des de la plaça de Bous.

Per la seua banda, la plataforma Totes Juntes, ha emés un comunicat on contextualitza la mobilització del cap de setmana en la “sèrie de retrogrades reformes, ja iniciades amb l'anterior govern. Un atac desapiadat a les llibertats i a les condicions de vida i de treball de la immensa majoria de la població espanyola.”

A més denuncia les “tres lleis que van a fer-nos la vida encara més difícil, més pobra, més desigual”, és a dir, la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana (coneguda com a “llei mordassa”), la Llei de Salut Sexual i Interrupció Voluntària de l'embaràs, i la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local.

Per això, s'afirma que “des de la no-violència activa i la desobediència civil legítimes, som capaços d'enfrontar-nos radicalment a la limitació de les nostres llibertats” i es crida a participar en les manifestacions.

Així doncs, a les manifestacions que s'hi viuran durant aquest cap de setmana, es demanarà l'avortament lliure i fora del codi penal, gratuït i en la xarxa pública, retirada de la llei mordassa i de la nova llei de les administracions públiques per considerar-les injustes i dolentes per a la societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia