Política

política

La segregació de Medinyà arriba al Parlament

Els grups de Sant Julià de Ramis van explicar ahir als diputats els arguments econòmics a favor de la separació

Una representació de tots els grups de Sant Julià de Ramis (PSC, CiU, Medinyà 1972-Entesa i SI) i de l'entitat Pro Medinyà Independent, encapçalats per l'alcalde del municipi, Narcís Casassa, van comparèixer ahir al Parlament per defensar la segregació de Medinyà de Sant Julià.

Els compareixents van exposar els motius pels quals Medinyà hauria d'esdevenir un poble independent i, per reforçar la seva argumentació, van presentar un estudi econòmic elaborat per la Universitat de Girona (UdG) que avala la seva demanda.

Bones sensacions

Sixte Galià, regidor de Medinyà 1972-Entesa, va fer ahir una valoració positiva de la compareixença, i va expressar que se sent “optimista” sobre la possibilitat que s'atorgui la segregació a l'actual nucli de Medinyà: “Les sensacions són bones, i esperem que serveixi perquè es posi una disposició especial a la nova llei per a Medinyà.” Galià es refereix al projecte de llei de governs locals de Catalunya, que s'està redactant, i en el marc del qual es va fer la compareixença. Per la seva banda, l'alcalde no va voler-ne fer una valoració ahir, i no la farà fins la setmana vinent. L'octubre passat, els representants municipals van celebrar una trobada amb els diversos grups parlamentaris a fi d'exposar-los el cas. El fet que la segregació de Medinyà sigui reclamada pels veïns i ben vista per tot el consistori de Sant Julià de Ramis, va ser valorada positivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia