Política

Es reivindica la Casa del Mediterrani com a valor per a Alacant

Compromís per Alacant subratlla la necessitat de potenciar el projecte

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha tornat a reivindicar una aposta decidida de les diferents administracions per la Casa del Mediterrani que permeta convertir esta institució com a centre del diàleg entre els països riberencs de la Mediterrània i, per tant, posicione la ciutat com a capital d'aquest fòrum entre països”.

Bellido ha indicat que “les recents reunions celebrades en Casa del Mediterrani demostren que Alacant és un marc idoni per portar a terme este tipus de trobades, més encara si tenim en compte que es tracta d'un referent històric des del punt de vista migratori-laboral i turístic amb els països del nord d'Àfrica”.

En aquest sentit, el secretari local ha recordat que “des de Compromís portem molt de temps reclamant el deute que en l'actualitat mantenen totes les administracions que formen el consorci, excepte el Govern central, i que ascendeix a 3,5 milions d'euros”.

Per això, Ignasi Bellido ha assegurat que “des de Compromís per Alacant tornem a reclamar que es destinen els recursos necessaris per convertir Casa del Mediterrani en autèntica institució de referència a tot rendiment que, a més, regeneraria l'entrada sud de la ciutat, revitalitzaria vida dels barris de la façana litoral, ompliria Alacant d'activitats culturals i que la situaria com a referent en els àmbits de la cooperació, la cultura i el pensament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia