Política

Es demana a Gandia la creació del Banc de Terres, aprovat pel plenari

Compromís denuncia el “desinterés” per part del PP cap a l'agricultura, ja que fa més d'un any que el govern local no convoca el Consell Local Agrari

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha demanat al govern municipal que cree un Banc de Terres a Gandia. Una iniciativa que va ser aprovada, a proposta d'aquest grup municipal, en sessió plenària, dos anys enrere, i que a hores d'ara, la formació no té cap constància que s'haja posat en funcionament.

Facund Puig, regidor de Compromís a l'Ajuntament de Gandia, ha lamentat el “desinterés” que demostra el govern municipal cap a l'agricultura, “i que s'evidencia amb el fet que fa més d'un any que no es convoca el Consell Local Agrari, òrgan encarregat d'aquestes qüestions”.

Des de Compromís han insistit en el valor d'aquesta “eina” per combatre l'atur i generar xicotets ingressos, al mateix temps que significa posar en producció terres que pateixen l'abandonament, fruit d'una crisi continuada en el sector. És per això que Puig ha volgut recordar-li al govern municipal la proposta i els seus avantatges:

Des de Compromís reiteren, com a promotors de la iniciativa, la seua disposició a treballar amb caràcter urgent perquè aquesta alternativa tire endavant, “interessant des d'un punt de vista econòmic, social i, també, mediambiental”, han conclòs fonts de la fomació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia