Política

Un centenar de persones demana a Alacant la dimissió de Sonia Castedo

El darrer ple municipal del curs ha estat marcat per la concentració convocada per Joves de Compromís a les portes de l'ajuntament

Es denunciava “la degradació d'una ciutat sense model” i “la connivència entre l'Ajuntament del PP i l'empresari Enrique Ortiz”

El darrer ple del curs a l'Ajuntament d'Alacant ha estat marcat per la protesta convocada a les portes del consistori per la branca juvenil de Compromís en la que demanaven la dimissió de l'alcaldessa Sona Castedo.

Vora un centenar de persones han participat en la concentració, que ha començat a les 13 hores, quan encara s'estava desenvolupant el ple a l'Ajuntament i en la que dues pancartes feien referència a la relació entre Castedo i l'empresari Enrique Ortiz -tots dos imputats al cas Brugal per l'adjudicació del pla parcial de Rabassa-.

L'acte, que tenia per lema #CastedoNiUnDiaMés, s'ha desenvolupat amb normalitat i s'han pogut sentir diversos crits demanant la dimissió de Castedo, “ahí se ven los palmeros del PP” o “que isca Ortiz”, en referència a que és l'empresari qui mana a l'ajuntament d'Alacant.

Dues pancartes han estat les protagonistes de la concentració, a la primera es podia llegir “Sonia Castedo #TuSiQueSobres” i a la segona “Bienvenido a la República Independiente de Enrique Ortiz”.

La protesta ha estat convocada arran de fer-se públiques les darreres converses telefòniques entre l'alcaldessa popular i el constructor alacantí en les que es palesa la relació intima entre tots dos i la connivència a l'hora de dissenyar els plans urbanístics de la ciutat a mida segons les exigències d'Ortiz.

A més, la convocatòria també denunciava la “progressiva degradació d'Alacant que no compta amb un model de ciutat i en la que cada dia es fa més visible la inoperància del govern que dirigeix Sonia Castedo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia