Política

Castedo desmenteix que s'haja reunit amb Ciscar

L'alcaldessa, imputada en els casos Brugal i Rabassa, assegura que la seua reunió amb Fabra “és perfecta”, però que ningú s'ha interessat pel seu futur perquè “no interessa”

El president insisteix que no hi haurà imputats en les llistes del PPCV per a les eleccions

El president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, ha assegurat aquest dimarts que el president de la formació a la demarcació d'Alacant, José Ciscar, ja ha parlat amb l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, sobre el seu futur. Tanmateix, la primera edil ha negat l'afirmació del cap del Consell en assegurar que “amb ella no ha parlat ningú”. Fabra i Castedo han coincidit durant la celebració de la VI edició del Dia de la Persona Emprenedora a l'Auditori de la Diputació.

La seqüència de declaracions ha començat quan Castedo, preguntada pels mitjans sobre si parlaria sobre el seu futur amb el president de la Generalitat aprofitant l'acte, ha afirmat que aquesta trobada “és per a altres coses”. Així, ha demanat que no es donen “més voltes” a aquest tema i “no em torneu a preguntar el que fa tres anys que m'esteu preguntat, perquè la contestació serà la mateixa i crec que és perdre el temps”.

L'alcaldessa ha indicat que la relació amb Alberto Fabra és “perfecta” i ha assenyalat que “és veritat que ningú no m'ha preguntat sobre el meu futur perquè no interessa”. Seguidament, la premsa ha preguntat a Fabra pel motiu pel qual Castedo, minuts abans, havia dit que ningú no s'havia posat en contacte amb ella i el president ha assegurat que Ciscar “va estar reunit amb ella”.

Segons Fabra en aquesta reunió Ciscar va comentar a Castedo “quina és la situació”, però sense concretar res més. “No hi haurà candidats que estiguen imputats en processos de corrupció en les llistes del PP. Ho he dit mil vegades, i ja no diré res més, perquè ja no puc dir-ho més vegades ni més alt”, ha expressat el president.

“No podem –ha insistit– fer un pas arrere en el que és la conducta inflexible que ha marcat el PP pel que fa a la corrupció, de tots els casos que es puguen produir no solament a la província d'Alacant, sinó en tota la Comunitat Valenciana. I per a això hem de ser contundents i ho serem”.

Per la seua banda, l'alcaldessa d'Alacant, posteriorment, ha tornat a negar que s'haja produït la trobada amb Ciscar. “No vull més polèmiques. Ho torne a dir: tinc molts defectes però no mentisc. Amb mi no ha parlat ningú. I no tinc res més a dir”, ha dit en finalitzar la inauguració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia