Política

Junqueras defensa que el 9-N “l'hem de fer entre tots” però liderat pel Govern

El president d'ERC assegura que a diferència d'Artur Mas no enviaran una carta a Mariano Rajoy perquè a la independència no s'hi arriba negociant amb el govern espanyol

Anuncia que diumenge farà de president en una mesa com a voluntari del 9-N

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha defensat aquest dijous que el procés participatiu del 9 de novembre l'ha de liderat el govern d'Artur Mas. “L'hem d'organitzar entre tots, i el Govern també”, ha remarcat Junqueras davant la possibilitat que finalment el president de la Generalitat decideixi traslladar l'organització del 9-N al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Junqueras ha insistit en què la independència de Catalunya no es pot aconseguir negociant-la amb Madrid. Per això, a diferència d'Artur Mas, Junqueras ha assegurat que ERC no enviarà cap carta al president Mariano Rajoy. “Segur que no enviarem una carta al senyor Rajoy perquè tenim el convenciment perquè tenim el convenciment que negociar amb el govern espanyol no serveix per a res” i perquè el que cal és treballar per la independència i “no s'hi arribarà negociant amb el govern espanyol”.

Junqueras ha assegurat que aquest diumenge 9 de novembre farà de voluntari i que durant tot el dia actuarà com a president de mesa a Sant Vicenç dels Horts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia