Política

Castedo assegura que la relació amb Fabra és “molt bona” i “molt respectuosa”

L'alcaldessa d'Alacant expressa que manté la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de treballar d'abans de ser imputada

L'alcaldessa d'Alacant, la popular Sonia Castedo, ha manifestat aquest dilluns que la relació amb el president de la Generalitat valenciana i del PPCV, Alberto Fabra, és “com sempre, molt bona” i “molt respectuosa”. La primera edil ha defés que, tot i la seua imputació en dues causes judicials, segueix treballant “amb les mateixes ganes i amb la mateixa il·lusió, perquè potser ningú ha aconseguit llevar-me-la”.

L'alcaldessa ha fet aquestes declaracions a preguntes dels mitjans, després de la inauguració de l'ampliació de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior (OAMI) a Alacant, a la qual també ha assistit el cap del Consell.

Preguntada per la seua relació amb Fabra, Castedo ha insistit que manté “exactament la mateixa relació que tenia amb ell des que és president i també abans, quan era alcalde de Castelló”, ha dit, i hi ha afegit: “Jo sé que és molt difícil, que a vegades la imatge és una altra, però jo no puc lluitar contra això”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia