Política

El PSOE de Banyeres de Mariola qualifica com electoralista el pressupost de 2015

Compromís s'abstén en no fer-se ressò de les seues propostes

Un pressupost a la mida de l'equip de Govern, però no dels ciutadans, i decididament “electoralista”, quan ja es té ja la mirada fixada en les eleccions municipals del proper mes de maig, poden ser les característiques principals amb què el PSOE ha qualificat els comptes generals de 2015, expressant així la seua negativa als mateixos.

El Grup socialista definix com purament electoralista la publicació d'un nou Butlletí Municipal de finals de legislatura pressupostat en 7.000 € «per a fer-se propaganda», com si ja no hi haguera prou amb els informes publicats cada any en la revista programa de festes de Moros i Cristians del mes d'abril. Per altra banda, el PSOE considera que els 12.773 € que el Govern municipal vol gastar en elsdocumentals de promoció del castell i de la reforma de la volta de l'aljub també haurien d'estar en consonància amb la potenciació, no sols del turisme, sinó també de la restauració i el comerç local. De què servix que els turistes que viguen a visitar el nostre poble després se'n vagen fora a menjar o comprar?, afigen.

De la mateixa manera, el PSOE no estima convenient que en l'any 2015 no sols hi haja una, sinó dues representacions de la “Llegenda de St. Jordi, el drac i la princesa”, devaluant així altres celebracions de carrer amb partides econòmiques reduïdes. Altres crítiques al pressupost de 2015 se centren en l'increment del pressupost per a l'emissora municipal, «quan encara no té la llicència definitiva i no veu incrementada la seua audiència», o l'augment durant dos anys seguits de la partida de patrimoni en un 50% «quan no n'hi ha un catàleg de bens patrimonials que tant pregona el seu regidor», o la minva d'assistència a Mariola Espai Jove i que també es veu recompensada amb un augment de pressupost.

Quant al grup de Compromís, que es va abstenir en la votació, la portaveu Sonia Beneyto ha assenyalat que el seu grup havia demanat la modificació d'una sèrie de partides per considerar-les excessives sense que l'equip de Govern haja tingut en compte la quantia destinada a les associacions locals que realitzen activitats socioculturals, pel que «no seria correcte votar a favor dels pressupostos quan els governants locals poden modificar-los sense demanar cap opinió».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ESTAT FRANCÈS

La ultradreta s'estavella contra el dic republicà

BARCELONA
REGNE UNIT

“Millori la nostra vida, Sir Keir”

Londres
Joan Tardà i Coma
Exportaveu al Congrés i conseller nacional d’ERC

“Cap dimissió pot emmascarar que cal conèixer la veritat”

Barcelona
Arnau Barangé
Cap de l’oposició d’Arenys de Mar (ERC)

“Posaran la reforma del mercat al calaix”

Arenys de Mar
Estanis Fors
Alcalde d’Arenys de Mar (Junts per Arenys)

“Ens fa por cobrir el Bareu amb un caixó massa estret”

Arenys de Mar
estat francès

Reagrupament Nacional manté el seu domini a la Catalunya del Nord

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra guanya i relega la ultradreta de Le Pen al tercer lloc

BARCELONA
estats units

Biden aguanta la pressió mentre creixen les veus demòcrates perquè abandoni

barcelona
Política

Marxa lenta de taxistes per reclamar la fi del bombardeig a Gaza

Barcelona