Política

Josep Jordi, de nou alcaldable d'ERC a Camós

En la llista hi haurà l'exalcalde independent Lluís Robert

El cap de llista d'ERC a les eleccions municipals de Camós tornarà a ser Josep Jordi, que ja ho va ser els anys 2003, 2007 i 2011. Jordi, que també va ser alcalde durant la segona meitat del mandat 2003-2007, estarà acompanyat en els primers llocs de la llista (l'orde encara no s'ha desvetllat) per Jordi Massanas, Lluís Robert, Teresa Brunsó i Carme Jutglar. Precisament Lluís Robert va ser amb qui Josep Jordi va compartir l'alcaldia durant aquell mandat.

Com en la resta de municipis del Pla de l'Estany, la candidatura d'ERC a Camós inclourà gent que no militen en cap partit (com és el cas de les quatre persones que acompanyaran Jordi en els primers llocs) i per això es presentarà molt probablement com a Junts per Camós - ERC - AM, tal com va passar quatre anys enrere.

Pròximament la candidatura es dirigirà als veïns per presentar-se i explicar les línies mestres del programa. L'alcaldable va avançar ahir que els reptes del pròxim mandat són evitar que els joves marxin del poble i posar l'accent en els serveis a les persones.

Al 2011, Junts per Camós va obtenir tres regidors i ha restat a l'oposició, ja que CiU va aconseguir-ne quatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia