Política

Ramon, de nou alcaldable de GPS de Serinyà

La formació independent vinculada a ERC governa des del 2007

Gent per Serinyà (GPS- AM), que governa a l'Ajuntament de Serinyà des de fa vuit anys, es torna a presentar a les eleccions. El seu cap de llista serà Josep Antoni Ramon, l'alcalde del present mandat i de l'anterior. Rere seu, en els llocs preferents de la candidatura, hi haurà Antoni Jordi, Maria Àngels Ruiz i Montse Sala, que també formen part de l'equip de govern actual. En els llocs cinquè i sisè hi ha Sergi Planagumà i Vicens Viñas.

Josep Antoni Ramon és militant d'ERC (actualment és el portaveu dels republicans al Consell Comarcal), però la llista de GpS-AM es nodreix de molts independents. “De fet –aclareix l'alcaldable–, la nostra fórmula ha estat sempre bastir un equip variat; som persones de procedència diversa que tenim en comú les ganes de treballar per al poble.”GpS-AM aspira a revalidar la majoria absoluta aconseguida quatre anys enrere. El seu programa -ha explicat Ramon- serà sobretot de continuïtat perquè, d'una banda, mantindran la idea de “fer poble” a base de fomentar la vida associativa, “que és l'ànima del municipi”, i d'altra, s'hauran d'executar els projectes previstos per aquest mandat i que s'han hagut de retrassar perquè es va suspendre el pla d'obres i serveis amb què es comptava finançar-los. Segons les seves previsions, també serà el mandat del primer desplegament del pla general -aprovat recentment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia