Política

TONI NAVARRO

CANDIDAT D'ERC A LLAGOSTERA

“Aquest mandat ha prevalgut la manca de diàleg de CiU”

“La majoria absoluta de CiU, de fet, ha estat com un monòleg”

“Volem fer un geriàtric, apostar pels temes socials i la viabilitat”

Toni Navarro (Esparreguera, 1956) és professor de secundària. Viu a Llagostera des de fa uns 30 anys. Ha estat a IC i Entesa per Llagostera. Té experiència en diferents governs, on ha estat regidor d'Hisenda i Personal. Ara, com a cap de llista, es proposa trencar la majoria absoluta de CiU Toni Navarro (Esparreguera, 1956) és professor de secundària. Viu a Llagostera des de fa uns 30 anys. Ha estat a IC i Entesa per Llagostera. Té experiència en diferents governs, on ha estat regidor d'Hisenda i Personal. Ara, com a cap de llista, es proposa trencar la majoria absoluta de CiU

El candidat d'ERC de Llagostera, Toni Navarro, encapçala la llista amb la ferma voluntat de fer un tomb a l'aritmètica que ha donat una majoria absoluta d'onze regidors a l'equip de govern, de CiU. Navarro, amb experiències anteriors al govern, creu que és vital recuperar el diàleg, apostar per temes socials, ajudar la gent, fer un nou geriàtric i millorar la viabilitat al municipi.

Com valora aquest mandat?
En determinats aspectes estem lluny de la proposta de CiU. Però fonamentalment valorem que els resultats de fa quatre anys, la majoria, ha fet que s'hagi donat una manca de diàleg de l'equip de govern. Ha estat fonamentalment un monòleg. El fet que hi hagi onze regidors contra un d'ERC i un d'Alternativa trenca qualsevol capacitat de diàleg, fins i tot en el supòsit que en tinguessin.
Quina és l'aportació que es vol fer des d'ERC?
Anem amb la voluntat d'avançar amb idees que ja havíem plantejat, com ara el projecte del geriàtric, que vàrem proposar ja fa dos mandat. L'actual ubicació no porta que els residents tinguin una bona relació amb el poble, ja que estan en una zona antiga, amb carrers amb molt pendent. Apostem per un espai diferent. Val a dir que CiU és un projecte que també s'ha fet seu..., i no ho dic com a crítica!
Parlava abans de la manca de diàleg. És aquesta una prioritat?
Apostem perquè l'oposició pugui aportar, com ja s'ha fet en altres moments, idees. De la pluralitat i del diàleg surt la millor gestió. Hem de focalitzar-nos en els temes socials, que són una prioritat, i també ens hem de centrar en temes importants, com ara la viabilitat. Hi ha una connexió pendent, que ja és eterna, entre els carrers Almogàvers i Canigó, al mig del poble, i que solucionaria molts dels problemes que tenim ara mateix. Crec que s'ha de tirar endavant, com a mínim una primera fase. I també fem una aposta decidida pel seguiment del procés. Molts de la llista som socis de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i apostem per la línia sobiranista, i d'una manera més decidida i valenta que l'equip de govern. Som un municipi associat a l'Associació de Municipis per la Independència, però ha estat impossible posar un rètol que ho digui.
Ha estat tant a Alternativa com a Entesa, abans d'ERC. Es comenta que vostè és l'ombra allargada Lluís Postigo?
Si fos així demostraria una manca de visió política terrible. Si nosaltres haguéssim anat junts a l'anterior mandat amb els mateixos resultats, ERC i Alternativa en tindríem tres, i ara en tenim dos, un cadascun. Seria d'una visió molt curta pensar que separats tindrem un millor resultat. És fals. Una altra cosa són els possibles punts de contacte entre grups, com per exemple amb la mateixa CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia