Política

Frias aspira a ser l'alcalde d'Hostalric fins al 2019

Batlle des del 2007, vol la reelecció

Esmenta el POUM i l'aparcament de Ca l'Humet com a projectes de futur

Josep Antoni Frias aspira a ser l'alcalde d'Hostalric més d'una dècada i ostentar la vara, com a mínim, fins al 2019. Batlle del municipi des del 2007 per CiU, Frias considera que hi ha feina a fer en el poble, i està disposat a continuar encapçalant l'equip de govern. Frias, d'Unió Democràtica de Catalunya, va guanyar el 2011 per majoria absoluta (6 regidors d'11 i el 51,86 dels vots).

L'alcaldable de CiU a Hostalric i el seu equip seran presentats el dissabte 25 d'abril. Després de l'estrena recent del centre d'interpretació del castell, Frias considera que el turisme i la indústria de serveis al seu voltant són un actiu en què el municipi ha de continuar apostant. “Hem d'orientar el model de poble cap a la gastronomia, el patrimoni i la natura com a eixos econòmics i turístics de la vila”, assenyala l'alcaldable en un comunicat difós per la coalició.

En l'actual mandat, l'equip de govern ha estrenat també el centre gastronòmic Domus Sent Soví, que va atreure l'any passat un miler de visitants. L'Ajuntament el vol reorientar per incrementar les visites a un espai que és alhora oficina de turisme.

Acords amb altres grups

Tot i la majoria absoluta, CiU ha format equip de govern amb el PSC (1 regidor). Frias diu que sempre han intentat arribar a acords amb l'oposició: ERC (3 regidors) i Iniciativa (1). Com a projectes, l'alcalde d'Hostalric destaca l'aprovació del nou POUM i la creació de 250 places d'aparcament a tocar de Ca l'Humet i de la plaça dels Bous.

LA FRASE

Hi ha ganes de fer nous projectes i de treballar amb diàleg amb la resta de grups
Josep Antoni Frias
Alcalde d'hostalric des del 2007 i candidat de ciu

LA XIFRA

2
alcaldes
té Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a la comarca de la Selva: Frias i Antoni Guinó (Maçanet).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia