Política

Compromís acorda obrir converses per propiciar el canvi polític a l'Ajuntament d'Elx

L'executiva de Compromís per Elx es va reunir ahir de vesprada per valorar els resultats de les eleccions municipals i autonòmiques del passat 24 de maig i acordar les actuacions per propiciar el canvi polític a l'Ajuntament d'Elx, un canvi que assegure la regeneració democràtica, la transparència i la participació ciutadana en el municipi.

L'executiva va acordar la formació d'una comissió que porte a terme estes converses amb totes les forces polítiques que han aconseguit representació a l'Ajuntament d'Elx, excepte el PP, doncs des de Compromís per Elx s'entén que “este partit ha demostrat una manera de fer política d'esquenes a la ciutadania que no compartim de cap manera”.

Les persones que integren esta comissió són: Pau Ferrando, Hèctor Càmara, Pasqual Ruíz i Esther Díez. Alhora, des de Compromís per Elx s'ha convocat una assemblea oberta este divendres 29 de maig a les 19 hores en la seu electoral de la replaceta de Les Barques, número 5.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia