Política

Guanyant Torrent disposat a consolidar la unitat de l'esquerra

La Plataforma comunica públicament la ferma voluntat de fer costat l'opció que impossibilite un govern del PP

La plataforma ciutadana que ha concorregut a les eleccions municipals del 24 de maig i que ha obtingut més de dos milers de vots, xifra que ha permés posar un regidor a la municipalitat torrentina, manifesta la seua ferma voluntat, de no contribuir amb el seu suport a la consolidació de cap altre govern de dretes al consistori d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Per a Guanyant Torrent, resulta necessari la suma de vots i de voluntats perquè aquesta ciutat “torne a viure una nova primavera i recupere el seny, element sense el qual la ciutadania no aconseguirà eixir del pou en què el PP local l'havia situada durant els darrers huit anys”.

D'aquesta manera, a la reunió de la candidatura celebrada anit divendres 29 de maig per tal d'analitzar els resultats electorals i dissenyar l'estructura i el model d'actuació per als propers quatre anys, s'ha donat el vist i plau a la constitució d'una comissió negociadora capaç d'establir contacte amb les quatre forces polítiques que a hores d'ara constitueixen la bancada de l'oposició, a fi de treure algun acord per a la legislatura que ha de començar a partir del pròxim dissabte 13 de maig.

Guanyant Torrent es referma en la necessitat d'anteposar els programes per sobre els interessos partidaris de cada formació política amb representació i tendir ponts perquè la ciutat dispose del millor equip de persones possible, capaç de portar endavant una política d'actuació on les persones ocupen el primer plànol.

Per a la plataforma ciutadana, resulta imprescindible eradicar la fam i la pobresa dels carrers de la vila, realitzar una auditoria de gestió i de comptes municipal i atendre les necessitats dels més joves de la població, que en definitiva han de ser els que marcaran el Torrent del futur



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona