Política

PSPV, Guanyar Alacant i Compromís arriben a un acord per a governar l'Ajuntament d'Alacant

Demà se signarà un document programàtic per als pròxims quatre anys que inclou les mesures urgents en els primers cent dies

PSPV, Guanyar Alacant i Compromís per Alacant han tancat aquest dilluns un acord per a governar en coalició fins a 2019, durant la tercera reunió a tres bandes que s'ha desenvolupat en la seu Ciutat de la Universitat d'Alacant. Fonts consultades per Europa Press han explicat que tot està pendent que l'executiva local del PSPV, l'Assemblea de Guanyar Alacant i la direcció de Compromís validen l'acord.

Segons han indicat, aquest dilluns s'han abordat “temes menors” que, segons han estimat, no seran obstacle per a la validació de l'acord, ja que “tots han cedit”. Així, aquest dimarts a les 18. 00 hores s'espera que signen l'acord en una reunió en la seu universitària.

Es tracta d'un acord programàtic de govern per als pròxims quatre anys i amb les mesures urgents en matèria d'educació, emergència social i obertura de menjadors escolars a aplicar en els primers cent dies de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia