Política

CiU s'afegeix al govern del Consell de la Conca

El segon ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà d'aquest mandat ha aprovat el cartipàs, en el qual s'ha incorporat CiU amb una segona vicepresidència i dos llocs a la junta de govern. Així, la presidència comarcal de Josep Pijoan (FIC) estarà acompanyada d'un vicepresident primer, Francesc Benet (ERC), i un vicepresident segon de la federació nacionalista, Marc Vinya. També es va ratificar com a gerent Ramon Palou, que ja ho era fins ara.

D'aquesta manera, CiU s'integra finalment a l'acord de govern que inicialment van signar ERC i FIC amb una vicepresidència segona que mantindrà els quatre anys vinents. Josep Pijoan (FIC) serà el president el primer any i mig i, un cop transcorregut aquest període, intercanviarà el càrrec amb el vicepresident primer, Francesc Benet i Ribé (ERC).

La junta de govern ha quedat formada per Josep Pijoan i Magí Trullols (FIC), Francesc Benet, Enric París i Ramon Mullerat (ERC) i Marc Vinya i Joan Güell (CiU).

El nou vicepresident segon, Marc Vinya, és regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Montblanc. Entre el 1999 i el 2011 ja va ser regidor a l'Ajuntament de Prat de Comte (Terra Alta), on va fer-se càrrec de diverses àrees. Després de passar per la JNC, milita a CDC des del 1998. També es soci de l'Assemblea Nacional Catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia