Política

El PSC, el PP i C's de Cunit, units contra els sous

Els tres partits de l'oposició a l'Ajuntament de Cunit –el PSC, el PP i Ciutadans– han demostrat un cop més la seva sintonia política per atacar l'actual govern de majoria sobiranista –CiU, ERC i ICV– i ho han fet amb una qüestió tan sensible com són els sous dels regidors.

Exigeixen que l'actual govern abaixi els sous de tots els regidors del consistori –un 15% el dels tinents d'alcalde, un 10% el dels regidors de govern i un 5% el dels regidors de l'oposició– i que suprimeixi el de l'alcaldessa, Montserrat Carreras (CDC), perquè “ja cobra un sou superior als 52.000 euros anuals com a membre del govern de la Diputació de Tarragona”. La portaveu del PSC de Cunit, Judith Alberich, considera “contradictori i insostenible que mentre es demana als ciutadans que s'estrenyin el cinturó l'equip de govern s'atribueixi retribucions superiors a les establertes per la nova llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local”.

Autora del ‘cadastrazo'

Judith Alberich va ser la darrera alcaldessa socialista de Cunit amb el suport del PP i, segons l'actual govern, responsable de l'anomenat cadastrazo, que va convertir Cunit en un dels municipis amb l'IBI més alt per poder fer front al desorbitat índex d'endeutament. Avui Cunit és encara un dels municipis més endeutats de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia