Política

Duran posa el càrrec a disposició del partit

El líder d'Unió admet que les eleccions “no han anat bé”

Considera que no es pot construir la independència amb 48% dels vots però tampoc es pot ignorar aquest resultat

El líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha anunciat aquest diumenge que posa el seu càrrec a disposició del Consell Nacional del partit després dels mals resultats obtinguts a els eleccions d'aquest diumenge.

En la seva compareixença per valorar els resultats dels comicis, en els quals Unió no ha aconseguit cap diputat, Duran ha reconegut que “les eleccions no han anat bé”.

“Estàvem convençuts que entraríem. No tindrem veu al Parlament, però hem fet una bona campanya amb poc temps”, ha assegurat.

Per tot plegat, ha avançat que en el proper Consell Nacional d'Unió, que tindrà lloc el proper 17 d'octubre, posarà el seu càrrec a disposició del partit. “Tinc l'obligació moral i política de posar el càrrec a disposició del Consell Nacional”, ha dit.

Dit això, ha assenyalat que “ni es pot construir un Estat independent amb el 47-48% dels vots, ni es pot ignorar aquest alt percentatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.