Política

Mònica Lafuente, cap de llista del PSC al Congrés

La responsable d'agricultura del PSC, exdiputada al Parlament i exregidora de Mollerussa, Mònica Lafuente, va ser escollida ahir cap de llista del PSC a Lleida per les pròximes eleccions estatals del 20 de desembre. Mònica Lafuente, que substituirà com a cap de llista Tere Cunillera, va guanyar un procés de primàries amb 278 vots, mentre que l'altre candidat a encapçalar la llista, l'exalcalde de Tremp Víctor Orrit, en va aconseguir 157.

No obstant això, acabades les votacions, Mònica Lafuente va assegurar que comptava amb l'exalcalde de Tremp i va agrair la valentia de presenta-se a aquest procés d'elecció. Només les joventuts socialistes van expressar el seu malestar per no haver pogut participar en les primàries, ja que el procés estava limitat al partit.

Lafuente va dir que els socialistes lleidatans i catalans havien de contribuir a fer que Pedro Sánchez fos el pròxim president espanyol. També va demanar el suport de la militància per aconseguir l'escó, que se'ls presenta difícil. El president del PSC i primer secretari de la federació de Lleida, Àngel Ros, va afirmar que Mònica Lafuente havia de ser diputada i fer possible que una dona del PSC continuï representant els lleidatans a Madrid. Paco Boya va ser escollit candidat al Senat i, en aquest cas, no hi havia més precandidats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia