Política

Torredembarra dissol el Patronat de Turisme

El ple de l'Ajuntament de Torredembarra va aprovar dijous la dissolució definitiva del Patronat Municipal de Turisme, després de desestimar les al·legacions que hi havien presentat Ciutadans, el Partit Popular i Avui Democràcia. La dissolució es va aprovar amb els vots a favor del govern (ERC, PSC i ABG) i la CUP, l'abstenció de CiU i els vots en contra dels altres tres partits. A partir d'ara, tots els recursos destinats a turisme es gestionaran directament des de l'Ajuntament, amb l'objectiu de guanyar transparència i control financer de la despesa. El govern crearà un consell municipal per garantir la participació que donarà veu als representants del sector. El proper 10 de febrer tindrà lloc una reunió per definir el reglament del nou ens.

El tinent d'alcalde de Turisme de Torredembarra, Jordi Solé, va agrair la feina que ha fet tota la gent que ha passat pel patronat durant els seus 130 anys d'història. Solé va manifestar: “Els temps canvien i cal apostar per un nou model de gestió.” El titular de Turisme va explicar que s'havien desestimat les al·legacions perquè no tenien base jurídica. Tot i els arguments de l'equip de govern, el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier Ramírez, va criticar que “s'està fent un pas enrere substituint un organisme autònom per un consell que no tindrà poder de decisió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia