Política

Unió recompon la seva estructura al Baix Empordà

Vuit seccions locals s'han renovat en les últimes setmanes amb vista al consell nacional del partit, que se celebrarà a l'abril

Tres presidents són nous i els cinc restants han estat reelegits

Vuit seccions locals del Baix Empordà s'han reconstituït en les últimes setmanes en una maniobra de recomposició de l'estructura del partit de baix a dalt que té com a
objectiu final el congrés nacional del 16 d'abril. De les vuit seccions que han completat el procés de recomposició, en tres els presidents s'estrenen. Aquest és el cas de Xavier Bosch, a Santa Cristina d'Aro; de Francesc Coll, a la Bisbal d'Empordà, i el de Lluís Jofra, en el darrer mandat regidor de Pals i ara nou president de la secció local de Pals i Begur. A les vuit seccions locals que ja s'han renovat s'hi afegirà pròximament Platja d'Aro, que tenen la tria de president encara pendent per a la primera setmana de març.

A la Bisbal el nou executiu local encapçalat per Coll, que substitueix Carles Anglada, té com a vicepresident Narcís Seguí i com a secretària Anna Boada. Els vocals són Glòria Massanas, Montserrat Figarola, Núria Anglada i Xavier Dilmé. Jofra, per la seva banda, tindrà una executiva a la secció de Pals-Begur amb Xavier Guillem de vicepresident i Xavier Sánchez, que en serà el secretari. El tercer president de secció nou és Xavier Bosch, a Sant Feliu de Guíxols. El vicepresident és en aquest cas Josep Maria Meneses i Berta Vilert en serà la secretària.

Les altres cinc seccions que renoven president són la de Palamós (Lluís Puig), la de Baix Ter (Jaume Fontdevila), la de Palafrugell (Lluís Pujol), la de Santa Cristina d'Aro (Jordi Garcia) i la de Mont-ras (Sílvia Granell).

El president intercomarcal d'Unió, Xavier Dilmé, va remarcar que el procés de renovació està iniciat de baix a dalt, de tal manera que entre el 8 i el 18 de març s'elegiran les executives comarcals i, la primera setmana d'abril, just abans del congrés nacional, se celebraran les eleccions per tal d'elegir les executives intercomarcals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia