Política

Cap pacient hospitalitzat per la Covid-19 a Wuhan

La ciutat de Wuhan, on va començar la pandèmia de la Covid-19, ha donat d’alta tots els pacients hospitalitzats pel virus, segons va assegurar ahir el portaveu de la Comissió Nacional de Sanitat, Mi Feng. Poques hores abans, la Comissió Nacional de Sanitat de la Xina havia xifrat en 12 el nombre de pacients infectats “actius” pel coronavirus que quedaven a Wuhan. La informació publicada per la premsa estatal xinesa no va precisar si hi ha contagiats amb símptomes lleus que no requereixen d’hospitalització.

Divendres, les autoritats sanitàries van registrar l’últim pacient en estat greu a Wuhan, qui, segons la informació divulgada per Mi, hauria estat també donat d’alta. De fet, Wuhan no ha tornat a registrar casos greus des de divendres, i almenys des del dia 14 no hi ha hagut cap persona morta per la Covid-19.

La capital de la província de Hubei ha certificat fins ara almenys 3.869 defuncions pel coronavirus entre els 50.333 pacients diagnosticats dels 4.632 decessos registrats oficialment a la Xina.

El principal focus del coronavirus a la Xina és ara a la província nord-oriental de Heilongjiang, fronterera amb Rússia i el pas fronterer de la qual Pequín va tancar en registrar un augment del nombre de ciutadans xinesos infectats procedents de Rússia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia