Política

Borràs, sobre els pressupostos: “No podem donar el ‘sí’ a canvi de res”

L’actual portaveu al Congrés i candidata de JxCat diu que aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat suposa una “irresponsabilitat”

La portaveu de JxCat al Congrés i candidata a la presidenta de la Generalitat, Laura Borràs, ha justificat aquest dilluns el ’no’ de la seva formació als pressupostos generals de l’Estat (PGE), que demostren que l’Estat “no està disposat a solucionar el greu problema polític i econòmic que pateix Catalunya”. “No els podem donar el sí a canvi de res, ni tampoc a canvi de gairebé res”, ha afirmat a la primera de les sessions del ple que aprovarà els pressupostos.

Segons Borràs “negociar com si els problemes no existissin seria tant com acceptar que la repressió funciona”, però “amb nosaltres no funciona”. En aquesta línia —i sense explicitar cap referència a ERC— ha afirmat que aprovar els pressupostos suposaria una “irresponsabilitat” i una “tàctica massa a curt termini”.

“Alguns van pensar que facilitar sense cap prevenció el govern PSOE-Podem era una bona idea per a Catalunya, però els fets demostren que només era una bona idea per la seva intenció de governar passant de puntetes sobre el conflicte català” que “hauria de ser la seva prioritat, però que ho veuen com un malson”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia