Política

Aragonès garanteix que no donarà suport a Illa: “Ni amb vots a favor ni amb abstenció”

El cap de llista d’ERC emplaça el PSC a posar “dia i hora” per fer el cara a cara

El cap de llista d’ERC a les eleccions al Parlament, Pere Aragonès, ha garantit aquest dilluns que els republicans no donaran cap suport al candidat del PSC, Salvador Illa, per ser president de la Generalitat. “Ni amb vots a favor ni amb abstenció. Ens presentem per tombar Salvador Illa i el projecte del PSC”, ha assegurat durant un acte telemàtic sobre la reconstrucció. Ha recordat que tenen projectes “oposats” i “antagònics”. El republicà ha demanat apostar per ERC perquè pot posar d’acord “tots aquells que van rebutjar el 155”. Després que Illa hagi acceptat el cara a cara, Aragonès l’ha convidat a posar “dia i hora” per confrontar els models de país. Ha dit que els serveis de premsa dels partits es posaran d’acord.

Aragonès ha fet aquestes declaracions després que el presidenciable socialista hagi dit a la roda de premsa de l’ACN que aposta per un Govern en minoria del PSC i comuns per reproduir el model de l’Estat i de l’Ajuntament de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia