Política

Illa assegura que l’ampliació del Prat es farà “amb ple respecte al medi ambient”

El líder del PSC assegura que “no és contradictori”

El líder del PSC-Units al Parlament, Salvador Illa, ha assegurat que l’ampliació de l’aeroport del Prat es farà “amb ple respecte al medi ambient” i que “no és contradictori modernitzar una infraestructura i fer-ho amb respecte al medi ambient”. Ha posat com exemple el desviament que es va fer del curs del riu Llobregat durant la construcció de l’aeroport, que ha defensat que es va fer “bé”, i ha denunciat “aquells que sota el medi ambient amaguen una pretensió de treballar pel decreixement”. “Aquells que volen contraposar creixement i medi ambient, crec que s’equivoquen”, ha dit durant un acte d’aquest dissabte a Pineda de Mar (Maresme).

L’exministre de Sanitat ha fet un repàs a diverses qüestions d’actualitat com la pandèmia de covid-19 i ha afirmat que el Govern “no ha estat a l’altura de les circumstàncies”. Ha criticat l’actual ritme de vacunació, que s’ha alentit, i ha deplorat que hi hagi milers de dosis emmagatzemades sense administrar: “No és acceptable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia