Política

Afganistan

Els talibans segreguen per sexes els parcs de Kabul

Quatre dies a la setmana estaran reservats pels homes i els tres restants per a les dones

La mesura arriba després d’haver impedit el retorn de les noies afganeses a les escoles de secundària

Els talibans han segregat per sexes els parcs de Kabul, prohibint a homes i dones compartir aquests espais públics ni una setmana després d’impedir l’esperada tornada de les adolescents a les escoles secundària.

El Ministeri per a la Propagació de la Virtut i la Prevenció del Vici del Govern interí dels talibans va anunciar diumenge que els jardins i parcs d’atraccions de la capital afganesa estaran reservats durant quatre dies a la setmana únicament als homes, i els tres restants a les dones. “Els dies de visita per a les zones d’esbarjo i els parcs estan dividits entre homes i dones, i les dones han de portar el vel”, va indicar el departament en un comunicat, en el qual s’advertia que aquelles persones que incompleixin la llei seran castigades.

Aquesta nova mesura arriba després que els talibans impedissin dimecres passat l’esperada tornada de les joves estudiants afganeses a les escoles d’educació secundària a l’Afganistan, tot i les múltiples promeses oficials en aquest sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia