Política

política

L’alcaldessa de Girona (JxCat) no aspirarà a la reelecció

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, renuncia a tornar a encapçalar la pròxima llista municipal de JxCat i la corporació, que presideix des del 18 de març del 2016, en un tercer mandat. Així ho va anunciar de manera sobtada i per a sorpresa dels seus mateixos companys de grup al consistori, el mateix dia de l’inici de les primàries. “En llocs de tantíssima responsabilitat” i “en una ciutat com Girona, que reclama compromisos ingents, calen lideratges curts”, va argumentar Madrenas, que va voler matisar que es tracta d’una “opció personal, no extrapolable” a altres càrrecs del seu partit.

Madrenas va dir que adopta aquesta decisió “per coherència” i sense renunciar a esgotar els 12 mesos llargs que li resten a l’alcaldia. L’actual alcaldessa va assegurar estar “molt forta” i va subratllar que, durant aquest any, tant ella com el seu equip “treballaran intensament”, a banda de refermar el seu compromís amb JxCat al Parlament, on continuarà treballant.

Guanyem Girona assegura que la decisió de l’alcaldessa de no aspirar a la reelecció certifica “la necessitat d’obrir un nou cicle” a la ciutat. Pel PSC de Girona, en canvi, la decisió de Madrenas respon “a una voluntat personal” amb l’objectiu “d’impulsar la seva formació” i no a “un altre cop de timó de JxCat per resoldre situacions de crisi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia