Política

regne unit

Londres agraeix l’alliberament de cinc britànics detinguts a l’Afganistan

Els alliberats havien viatjat al país asiàtic tot i les recomanacions del govern britànic per a evitar fer-ho

El govern del Regne Unit ha agraït aquest dilluns l’alliberament per part de l’actual administració afganesa de cinc ciutadans britànics que havien estat detinguts en aquest país després de viatjar allí pel seu compte en contra de les recomanacions oficials.

La ministra d’Exteriors, Liz Truss, ha agraït en Twitter la labor dels diplomàtics britànics i ha assenyalat que els afectats “aviat podran reunir-se amb les seves famílies”.

En un comunicat, el seu ministeri explica que aquests britànics “no exercien cap paper en el treball del govern del Regne Unit a l’Afganistan i van viatjar en contra dels consells de viatge” del Foreign Office, la qual cosa “va ser un error”.

El ministeri d’Exteriors, Commonwealth i Desenvolupament transmet les disculpes de les seves famílies “per qualsevol incompliment de la cultura, els costums o les lleis afganeses” i ofereix “la seva garantia de bona conducta en el futur”.

El govern britànic “ha lamentat aquest episodi”, del qual no s’han facilitat més detalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia