Política

estats units

Biden millora després de respondre bé al tractament contra la covid

El president va donar positiu aquest dijous a la nit

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha millorat després de respondre bé al tractament que se li ha administrat contra la Covid-19, segons ha indicat aquest divendres el seu metge, Kevin O’Connor.

El dijous a la nit la seva temperatura corporal va pujar fins als 37,4 graus centígrads, però se li va administrar Tylenol, un analgèsic i antipirètic amb acetaminofèn, i “va respondre favorablement”, ha indicat el facultatiu en un comunicat.

Biden, de 79 anys, continua tenint congestió nasal, fatiga i ocasionalment una tos seca, però el seu pols, pressió sanguínia, freqüència respiratòria i nivells d’oxigen es mantenen “completament normals”.

El president estatunidenc, que ha rebut les dues dosis de la vacuna i altres dues de reforç, està sent tractat principalment amb l’antirretrovíric oral Paxlovid.

La Casa Blanca va anunciar dijous que Biden havia donat positiu de covid i aquest mateix dia el mandatari demòcrata va publicar un vídeo gravat des d’un balcó de la residència on assegurava que es trobava bé i que els seus símptomes eren lleus.

D’acord amb el protocol de la Casa Blanca, que va més enllà de les recomanacions dels Centres de Control i Prevenció de Malalties (CDC, en anglès), fins que no doni negatiu Biden continuarà aïllat i no reprendrà les seves tasques de manera presencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia