Política

Les normes pendents: turisme, drets LGTBI i sensellarisme

L’activitat al Parlament es reprendrà en el ple, però també en les diferents comissions que elaboren i preparen els textos que finalment, i després de diferents passos, arriben a les sessions plenàries. Entre aquestes lleis que han d’arribar, hi ha la reforma de la llei contra la LGTBIfòbia –presentada per la CUP-- de modificació de la llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i per erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, amb què es vol desplegar el règim sancionador de la norma.

També es troba en procés de tramitació l’avantprojecte de llei de turisme de Catalunya, que vol impulsar una renovació integral de la normativa actual per donar resposta a les necessitats del sector, tenint en consideració el nou context social i mediambiental.

En diferents estats de tramitació es troben, entre d’altres, la proposició de llei de mesures transitòries i urgents per fer front i erradicar el sensellarisme, la proposició de llei de modificació de la llei de regulació de les festes tradicionals amb bous o la proposició de llei de memòria democràtica de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia