Política

ESTATS UNITS

Trump diu que “molt probablement” es presentarà a les eleccions del 2024

L’expresident nord-americà ja ha deixat entreveure en diverses ocasions aquesta possibilitat

L’expresident dels Estats Units, Donald Trump (2017-2020), va dir dijous que “molt probablement” es presentarà com a candidat a les eleccions presidencials del 2024.

En un esdeveniment de campanya a Sioux City, Iowa, Trump va dir als seus seguidors que “es preparin” per a una possible candidatura seva a un segon mandat.

“Per fer que el nostre país sigui exitós, segur i gloriós, molt molt molt probablement ho faré de nou”, va dir el mandatari en un míting per donar suport al senador republicà Chuck Grassley.

Trump va assenyalar a les persones que van assistir a l’esdeveniment que va obtenir “molts més vots el 2020”, a les eleccions que va perdre contra el president Joe Biden, que el 2016, quan va aconseguir pujar a la presidència.

No és la primera vegada que Trump parla sobre la possibilitat de tornar a presentar-se com a candidat el 2024, però sí que és la indicació més contundent. En altres esdeveniments de campanya de les eleccions de mig mandat ha indicat que “potser” es presenti com a candidat.

El polític republicà té actualment diverses investigacions judicials en contra, entre elles, una per presumptament tenir documents classificats a la seva residència el Florida i una altra per frau a Nova York.

A més d’això, el Congrés va emetre una citació per cridar-lo a testificar en una investigació sobre l’assalt al Capitoli i lliurar una sèrie de documents. Trump té fins divendres per lliurar la informació, així com una data límit, el 14 d’aquest mes, per declarar a Washington.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia