Política

Vilafant i Figueres gestionaran la zona del Rec Susanna i de Mal Pas

La gestió conjunta del Rec Susanna i del Mal Pas pels ajuntaments de Figueres i de Vilafant estarà regulat per un conveni que aquesta setmana el ple de Vilafant ha ratificat en reunió ordinària.

El conveni es considera “imprescindible” perquè Vilafant pugui aprovar el seu pla urbanístic. Aquest conveni farà possible gestionar urbanísticament l’espai que marca el límit entre els dos municipis i que permetrà desencallar el desenvolupament urbanístic d’aquest punt. El conveni estableix un finançament mutu, entre els dos consistoris, per poder urbanitzar aquests sectors.

En el ple, l’Ajuntament de Vilafant va donar el vistiplau també a les contribucions especials de veïns dels carrers Ciutadella i Migdia, que permetran la construcció de voreres. Va tenir el vistiplau unànime de tots els regidors.

A la sessió plenària es va incorporar el regidor Francesc Gaspar, de Junts, que va venir a substituir Roser Sendra, la regidora que va renunciar a continuar en el ple el mes de setembre. Durant la sessió es va validar el tancament de l’exercici del 2021 i es va fer amb un dèficit de 7.691 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia