Política

David Verge, al capdavant de Gent per Planoles

És una llista totalment independent

Gent per Planoles ha presentat la seva llista, una llista totalment independent, no adscrita a cap partit polític, transversal, que combina l’experiència d’haver governat els darrers quatre anys a l’Ajuntament de Planoles amb la incorporació de nova gent a l’equip, que aportarà “idees fresques per tal de que el municipi continuï avançant i millorant”. Té com a objectius bàsics posar la ciutadania al centre de les decisions, que el municipi millori en temes tant importants com l’habitatge, l’escola rural, les infraestructures, el turisme o les noves energies, entre altres. Per Gent per Planoles treballar pel municipi és “un repte engrescador, i ho volem fer amb una política del segle XXI, moderna, eficient, oberta, que escolta la ciutadania, que aprèn dels errors, honesta i transparent”. “Tot i que durant aquests darrers quatre anys hem tirat endavant molts projectes, encara queda molta feina per fer i tenim les ganes i la il·lusió de fer-la, de fer que Planoles continuï avançant com a poble, que no només hi vingui a viure més gent d’una manera sostenible, sinó que també, els que hi viuen, sobretot el jovent, no hagin de marxar”, conclouen.

David Verge encapçala la llista, i el segueixen Rosa Albalate, Jordi Basagaña, Sandra Llopis, Lluís Gómez, Manel González i Marc Ajenjo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia