Política

Eva Granados (PSC) visita les comarques de Girona

Ha donat el seu suport als alcaldables de Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Girona

Eva Granados, portaveu del grup parlamentari socialista al Senat, ha visitat avui les comarques de Girona per donar suport a diversos alcaldables del PSC. Al matí ha participat en una xerrada sobre pensions a Sant Feliu de Guíxols dins el cicle de xerrades Parlem, que organitza l’agrupació local. Tot seguit ha assistit a la presentació dels integrants de la candidatura encapçalada per Arturo Prades a Calonge. Prades ha explicar que les persones que l’acompanyen son “compromeses, eficients i bones gestores en les seves tasques professionals i personals.”

Granados s’ha desplaçat a la tarda a Girona per visitar el barri de Can Gibert del Pla acompanyada de Sílvia Paneque, alcaldable del PSC a la ciutat, i Marc Lamuà, diputat del PSC al Congrés. Allà ha visitat comerços i ha parlat amb veïns dels problemes que té el barri, molts dels quals relacionats amb l’ocupació i les dificultats d’accés a l’habitatge. En aquest sentit, Paneque ha assegurat que a Girona s’haurien de construir 140 pisos cada any per poder arribar al 15% d’habitatge públic desitjable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia