Política

Carod confia que la Comissió Bilateral Generalitat-estat es reuneixi després del dia de Reis i abans de la dissolució de les Corts

CATALUNYA

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha dit aquest dissabte que la Comissió Bilateral Generalitat-estat s'ha de reunir després del dia de Reis. Així mateix ha assegurat que s'ha de complir el que toca per 'compromís legal', és a dir, una reunió en una data immediata 'ja que si el Congrés dels Diputats es dissol el 14 de gener no tindria sentit que hi hagués una reunió bilateral amb un govern en funcions'. En aquest sentit, el vicepresident ha assegurat que 'el més sensat és pensar que la trobada podria tenir lloc la primera setmana després de Reis i abans de la dissolució de les Corts'. Tot i això, fonts pròximes al Departament de la Vicepresidència han assegurat que les dates més probables perquè es reuneixi la Comissió són el 9 o el 10 de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.