Política

política

El PSC de Figueres diu que al nou govern li falta “múscul” polític i tècnic

El grup municipal, a l’oposició, ha fet avui balanç dels 100 primers dies del nou equip de govern

El grup municipal socialista de Figueres, el principal grup de l’oposició ha fet balanç avui dels cent primers dies del govern de Jordi Masquef. El grup del PSC ha valorat positivament l’actitud de l’alcalde a l’inici del mandat així com la continuïtat dels projectes iniciats per l’anterior govern. Els socialistes han destacat el desplegament del POUM, la continuïtat en cultura i turisme i la continuació dels canvis iniciats en el servei municipal de neteja, segons exposen en un comunicat.

No obstant això, el portaveu socialista, Pere Casellas, ha dit que al govern actual li falta tant “musculatura” política com tècnica i ha dit que tot recau en l’alcalde, “en un gabinet on encara no hi ha ni cap de gabinet”. Ha afegit que aquest govern no està prou “musculat” per gestionar una ciutat complexa com Figueres. A més, sosté que el nou govern ha aportat molt poques iniciatives en aquests mesos inicials.

També ha criticat que en tot l’inici del mandat no s’hagi treballat en les prioritats que té la ciutat, com el desplegament de les zones industrials que contempla el nou POUM per tal d’evitar que empreses singulars com la RIEJU vagin a polígons industrials de fora de la ciutat, la construcció de l’escola Carme Guasch o el desenvolupament de la Sala Edison, que “per primera vegada, està encarada i resolta”. I segons el PSC, tampoc s’ha avançat gens en àmbits com l’incivisme que es considera clau.

Casellas ha dit que el to de la seva oposició sempre serà constructiva, a diferència del que, segons la seva opinió, practicaven els que ara són a l’equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia