Política

6 desapareguts i 15 ferits en l'esfondrament d'un edifici a Alesund

Oslo

Sis persones estan desaparegudes i 15 ferides després de l'esfondrament aquesta matinada d'un edifici d'habitatges de sis plantes a la localitat noruega d'Alesund. Les primeres investigacions apunten que la causa més probable d'aquest esfondrament és el moviment de terres.
La policia local ha informat que entre 15 i 20 habitants de l'edifici han pogut sortir pel seu propi peu o ser rescatats pels bombers.

Els rescatats han estat traslladats immediatament a l'hospital de la ciutat, situada en la costa occidental de Noruega, tot i que no s'han apreciat ferides de gravetat en cap d'ells.

Les autoritats han decretat immediatament la situació d'alarma i han efectuat un ampli desplegament de forces de rescat.

No obstant això, el perill de nous esfondraments ha obligat a suspendre provisionalment l'operació per tractar de localitzar les 6 persones que podrien estar enterrades entre la runa.

El perill que es produeixin a més explosions de gas pel trencament de conductes per a la seva distribució ha obligat igualment a evacuar els edificis annexos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.