Política

Política

Més de 1.500 socis financen el nou local als baixos de la seu d’Òmnium

Més de 1.500 socis i sòcies d’Òmnium Cultural han col·laborat amb una aportació econòmica al finançament per fer realitat l’Espai Òmnium, una nova sala que es construirà als baixos de la seu de l’entitat a Barcelona, al carrer Diputació 276 i que constarà de 900 metres quadrats. L’objectiu, segons l’entitat, és crear un punt de trobada per al pensament, la cultura i l’acció independentista, així com perquè la societat civil pugui fer-hi “xarxa”. El cost de l’operació és de 4,3 milions d’euros i s’està aconseguint exclusivament amb aportacions dels socis, sense crèdits bancaris ni subvencions. De fet, ja s’ha aconseguit el 85% de la recaptació plantejada inicialment.

El nou espai s’estructurarà en tres plantes. A la planta baixa hi haurà un espai d’atenció als socis i sòcies i a la comunitat, a més d’una botiga. A la planta entresòl hi haurà una zona de restauració, un pati obert a la ciutadania on fer activitats culturals i polítiques de petit format, actes i exposicions. També hi haurà l’Òmnium Studio, un estudi de gravació i edició d’àudio i vídeo. Finalment, a la planta principal hi haurà una gran sala d’actes amb programació cultural i política, activitats de petit, mig i gran format, lloguer d’espais per a entitats i agents culturals diversos, i un espai per a activitats de premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia