Política

política

Albiol demana “mesures urgents” per actuar contra la multireincidència

L’alcalde de Badalona exposa a les xarxes socials el cas d’un home enxampat robant per la Guàrdia Urbana que acumula 65 detencions

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, reclama “mesures urgents” per donar solució als casos dels delinqüents multireincidents. “Els detenim i tornen a sortir al carrer en poques hores. És inadmissible perquè és una lluita desigual”, ha assegurat el batlle a les xarxes socials després d’explicar el cas d’un home enxampat la passada matinada per la Guàrdia Urbana robant en un aparcament municipal que acumula 65 detencions. Albiol ha demanat una “reacció immediata”per resoldre una situació que no és un problema només Badalona sinó que afecta a més poblacions. ”Quan són marroquins cal que se’ls expulsi i si són espanyols demano que es passin 15 anys a la presó perquè són un perill per a la societat”, ha dit el batlle badaloní.

Al vídeo, Albiol ha definit aquests lladres com “delinqüents que són gentussa”. Ha destacat que l’home arrestat de matinada havia rebentat sis cotxes i també seria l’autor de l’assalt que dilluns va haver a tretze cotxes més en un altre aparcament soterrat municipal de Badalona. El cas, segons ha apuntat, se suma a altres detencions similars que s’han produït la darrera setmana i que acumulen uns 150 arrestos. L’alcalde ha fet una interpel·lació directe al ministre de l’Interior, Fernando Grande- Marlaska, perquè doni una solució. “Vull que el ministre m’expliqui com faig entendre als veïns que la persona que li ha destrossat el cotxe surt de comissaria poques hores després de ser detingut”, s’ha preguntat Albiol. L’alcalde, que ha donat per fet que el detingut de matinada sortirà en breu al carrer, ha assegurat que “encara que hi hagués policia a cada cantonada” la multireincidència no s’aturarà fins que no hi hagi canvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia