Política

política

Montsina Llimós rellevarà Manoli Vega (Junts) a Ripoll

Montsina Llimós serà la persona que ocuparà l’acta de regidora que deixarà Manoli Vega (Junts) a l’Ajuntament de Ripoll, si bé no farà de portaveu del grup. Segons recull l’ACN, Vega, que fins ara havia estat cap de llista de Junts i cap de l’oposició, va anunciar fa uns dies que renunciava per motius personals i professionals. Llimós prové del món de l’ensenyament i també ha estat regidora durant els dos últims mandats de Jordi Munell d’alcalde. En les passades eleccions, figurava com a número 6 de la llista de Junts i no va sortir elegida després que el partit patís una davallada important de vots i passés a tenir 3 regidors, passant a ser la segona força més votada superada per Aliança Catalana, que en va treure 6.

Llimós fa un pas endavant substituint Vega després que el número 5, Raimon Maideu, hagi renunciat a ser regidor. Abans, però, s’ha de fer efectiva la renúncia de la fins ara portaveu de Junts en el ple d’aquest proper dimarts. Llimós va ser regidora durant els dos últims mandats de Munell com alcalde. La seva entrada va ser l’any 2016 quan va substituir el llavors regidor de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa, Xavier Cima (CDC) que va renunciar a l’acta per motius personals. Va passar a ser regidora de Promoció Econòmica, càrrec que ocupava quan hi van haver els atemptats del 17A que van commocionar la vila. Llimós va ser la màxim responsable del pla de convivència que van desplegar conjuntament amb el Consorci Benestar Social del Ripollès per “recosir” les ferides dels atemptats i avançar en temes com la diversitat. L’últim càrrec que va tenir amb Munell com a alcalde va ser el passat mandat com a regidora de Cultura. Ara tornarà a estar de regidora, però a l’oposició.

Al marge de la política, actualment Montsina Llimós dirigeix l’Escola Vedruna de la ciutat. Porta més de 30 anys al sector de l’educació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia