Política

política

Comuns posa com a condició pel pressupost el règim de sancions al lloguer

Comuns posen com a condició al govern de Salvador Illa per donar suport al futur pressupost l’aprovació del règim sancionador del frau als lloguers. El portaveu de la formació, Joan Mena, ho ha qualificat de “condició indispensable” en la compareixença posterior a la reunió executiva, i ha recordat que és una condició que figura en l’acord d’investidura entre PSC i Comuns. Això vol dir aprovar el més aviat possible el règim sancionador dels lloguers que cometen frau de llei i destinar-hi inspectors.

Tot recordant la decisió de Junts d’impedir al Congrés la tramitació de la regulació dels lloguers i habitacions de temporada, Mena no ha dubtat a afirmar que “quan els ciutadans vegin els preus de lloguer desorbitats que recordin que això continua sent així gràcies a Junts, perquè regular els lloguers de temporada és una necessitat i nosaltres treballem per fer-ho possible”, segons recull EFE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia