Política

Dimiteix el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Arbúcies

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Arbúcies, Jaume Salmeron, del grup municipal Entesa, dimiteix del seu càrrec al govern. Després tretze anys al govern municipal i quatre a l’oposició, a finals de setembre deixa la política municipal. Salmeron fa un balanç d’aquests anys de gestió pública, i valora que “estem assistint a un canvi de model social, econòmic, tecnològic, sociològic i ens hi haurem d’adaptar, tant sí com no”, i afegeix que “l’acció política ha de servir per dirigir aquesta transformació en un sentit o en un altre. En el cas arbucienc, aquesta és palpable: en diferents infraestructures i serveis generats els darrers anys, però sobretot en les polítiques socials i educatives desplegades”.

El regidor també agraeix a la seva família, als equips polítics que l’han acompanyat, “gent entregada, vocacional i amb un sentit enorme de responsabilitat vers la comunitat, als treballadors públics del municipi i a les entitats i col·lectius arbuciencs que “sempre l’han ajudat”, així com als veïns del poble per la confiança dipositada en ell. Finalment, assegura que segueix al servei de “la seva gent des d’altres àmbits”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia