Política

Junts presenta l’oficina parlamentària de Girona

L’objectiu és connectar amb la gent i traslladar a les institucions les seves necessitats

Junts per Catalunya ha presentat avui l’oficina parlamentària de Junts Girona. L’oficina està coordinada per la presidenta de la Vegueria, Maria Àngels Planas, i formada pels set diputats al Parlament, Salvador Vergés, Carme Renedo, Isaac Padrós, Sònia Martínez, Maite Selva, Maria Àngels Planas i Jordi Munell; els dos diputats al Congrés, Marta Madrenas i Josep Maria Cervera, i els dos senadors Joan Bagué i Francesc Ten.

Planas assegura que l’oficina pretén “consolidar un enllaç permanent i fluid entre els nostres representants electes a les cambres i a les diferents comarques: alcaldes, regidors, empresaris i representants d’entitats i societat civil, veïns i veïnes.” I afegeix que ho faran “sent conscients que al Parlament som la principal força a l’oposició d’un govern espanyolista que està més preocupat a no molestar Madrid i a no aixecar la veu que a entendre la realitat diversa dels municipis gironins”.

El diputat al Parlament, Salvador Vergés, ha remarcat que hi ha com a mínim un diputat gironí per a cada una de les comissions orgàniques del Parlament, i que els set diputats també tenen adscripció per comarques. “Tenim un govern dèbil i espanyolitzat, que entra en clara contradicció amb els postulats dels partits que han investit el president de la Generalitat. I davant d’això, Junts oferirem una oposició ferma i sòlida”, ha subratllat Vergés.

La diputada al Congrés, Marta Madrenas, ha avançat que pròximament, a instàncies de la regidora de Junts a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Imma Gelabert, es registrarà una proposta al Congrés que els diputats gironins han elaborat amb les aportacions de notaris i registradors, per tal d’acabar amb el perjudici que viuen des de fa sis anys més de 800 propietaris per operar amb els seus habitatges. Madrenas també ha posat com a exemple de la tasca al Congrés la proposició de llei de Junts per reduir la multireincidència i amb la llei d’amnistia.

Per la seva banda, el senador Joan Bagué, ha remarcat que en un any s’han presentat més de 400 iniciatives que afecten les comarques gironines al Senat, i preguntes per conèixer quin és el compromís de l’Estat en l’execució de l’estació de l’AVE a l’aeroport; per l’augment de les freqüències d’AVE i de Mitja Distància en la línia que enllaça Figueres-Girona-Barcelona, la millora de les estacions de tren d’Adif de Colera, Sant Miquel de Fluvià, Vilajuïga, Camallera, Bordils i Riudellots de la Selva; el conveni de supressió de pas a nivell de Flaçà (en conveni amb Generalitat) i les obres de la plaça Espanya de Girona de davant de l’estació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia