Política

El PSC reclama que Salellas doni la cara per l’afer de l’equiparació salarial

El PSC Girona reclama que el govern municipal doni “la cara” i “assumeixi responsabilitats” pels 337.000 euros que, segons un informe del secretari, el consistori haurà de pagar per una “negligència greu” en l’equiparació salarial dels treballadors. “Aquesta inacció és inacceptable, especialment tenint en compte la gravetat del cas, que suposarà la pèrdua de 500.000 euros de les arques municipals”, assegura el grup socialista en un comunicat. La xifra de mig miler d’euros és, segons recorda el PSC, el resultat de la suma dels 80.000 euros dels honoraris dels advocats del consistori i de les hores del personal municipal.

Pel PSC, aquesta situació afecta directament els recursos de tots els gironins i per això reclama que l’alcalde, Lluc Salellas, i el seu equip “actuïn amb transparència” i “assumeixin” les seves responsabilitats. “No es pot permetre que una gestió tan deficient quedi sense consqüències”, assegura en un comunicat.

La regidora Bea Esporrín assegura que és “preocupant” que encara no s’hagi donat cap resposta davant d’una negligència “tan greu”. “El govern ha de ser responsable i donar la cara per explicar com s’ha arribat a aquesta situació i quines mesures es prendran per evitar que torni a passar”, afegeix Esporrín. El PSC també reitera la necessitat que dimiteixi Sergi Font, regidor responsable de recursos humans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia