Política

El Consell Comarcal reclama a Orriols que no se’l instrumentalitzi

El Consell Comarcal del Ripollès ha emès un comunicat en què surt al pas del desistiment de l’Ajuntament de Ripoll de mantenir la gratuïtat de les activitats musicals extraescolars d’I4 i I5. Des del Consell Comarcal es demana que que no se’l instrumentalitzi “per temes interns municipals: “El consell no entra mai a valorar o qüestionar, ni entrarà en debat sobre les prioritats municipals en la despesa; no és la nostra funció. El nostre objectiu es el diàleg i la negociació feta des de la lleialtat i el compromís”, asseguren des del Consell.

“El consell comarcal -afegeixen- defuig de les dinàmiques de confrontació interna municipal, de Ripoll i de qualsevol municipi. El que fa el consell comarcal és oferir serveis finançats mitjançant contractes programa o documents similars majoritàriament finançats per la Generalitat, la Diputació i per delegació de competències dels ajuntaments. Les delegacions de competències i/o de serveis n’impliquen el finançament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia