Política

L'ambaixada dels EUA a Indonèsia alerta del risc d'un atac terrorista a Bali

L'avís arriba sis mesos després d'un atemptat en dos hotels de Jakarta

L'ambaixada dels EUA a Indonèsia ha alertat aquest dijous d'un eventual atemptat terrorista a Bali, basant-se en una informació rebuda de les autoritats de l'illa, el principal destí turístic del país.

En un missatge penjat a la seva pàgina digital, l'ambaixada dels EUA assenyala que l'oficina provincial de Turisme ha difós una nota per ordre del governador de l'illa, Magku Pastika, sobre "una indicació d'un atac a Bali aquesta nit de Cap d'Any".

Per la seva banda, en declaracions a la cadena de televisió MetroTV, el governador de Bali ha recomanat precaució, però no ha facilitat més informació sobre la suposada amenaça terrorista.

L'alerta arriba sis mesos després de l'atemptat que hi va haver contra dos hotels de luxe de Jakarta, la capital, en el qual van morir set persones.

El 12 d'octubre del 2002, tres explosions consecutives de bombes col·locades per membres de l'organització terrorista Gamaa Islamiya en una zona de bars de Bali, van causar 202 morts i diversos centenars de ferits.

L'octubre del 2005, tres atemptats comesos per suïcides van matar una vintena de persones a la zona d'entrenament de la platja de Kuta, a Bali.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.