Política

Plataforma per Catalunya portarà la prohibició de la burca en locals municipals al  ple de Vic

Anglada afirma que representa "una imposició i una forma de repressió que atempta contra la dignitat de la dona"

Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà una moció perquè sigui debatuda en el pròxim ple ordinari de l'Ajuntament de Vic del 7 de juliol en què demanarà la prohibició l'ús del vel integral en equipaments municipals.

Pel cap de l'oposició a l'Ajuntament de Vic i candidat a la Generalitat, Josep Anglada, el creixement que està tenint la formació "ha fet que altres partits s'apuntin ara al discurs de PxC per pur electoralisme com ara CiU i del PP, conscients de la pèrdua de vots cap a PxC ".

Per Anglada, l'ús de la burca i del nicab "no té cabuda en un país democràtic i dins la cultura d'occident" i a més, representa "una imposició i una forma de repressió que atempta contra la dignitat de la dona".

PxC que ja va presentar a Vic, la legislatura passada, una moció en sentit més ampli que ara la qual ser rebutjada per tots els partits del consistori. Ara Plataforma per Catalunya espera comptar amb algun altre suport dins el consistori vigatà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.