Política

El cap dels bombers voluntaris d'Horta assegura que sí que hi va haver descoordinació

Es queixa que el parc està mal dotat, tot i les peticions que han fet a Saura i Olga Lanau

Per primer cop un bomber ha reconegut avui a la comissió d'investigació d'Horta de Sant Joan que hi va haver descoordinació en l'incendi. El cap dels bombers voluntaris d'aquest poble de la Terra Alta, Vicent Creus, ha assegurat diverses vegades davant els diputats que sí que hi va haver "descoordinació" amb els comandaments.

Creus ha explicat la seva experiència personal i que alguns veïns s'adreçaven al parc quan començaven a córrer notícies que s'havia produit un accident, i ells no podien informar de res perquè no ho sabien.

En aquell moment, al seu entendre van deixar de funcionar les emissores de ràdio, si bé no ha sabut concretar l'hora precisa. Recorda que cap a les 6 o les 7 del vespre  Delta Zero, el cap de guàrdia de l'operatiu, es va personar al parc d'Horta.

En un to totalment oposat al que van ulititzar ahir els bombers GRAF, Creus s'ha queixat que el parc d'Horta està mal dotat, tot i les peticions sense èxit que han fet al conseller d'Interior, Joan Saura, i a la directora general d'Extincions, Olga Lanau. "Només tenim un camió de 30 i escaig d'anys", ha dit.  



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.